Harkitsetko taidehankintaa?

Valtaosa suomalaisista haluaa nähdä taideteoksia elinympäristössään, sillä rakennetun ympäristön taidehankinnat parantavat ympäristön viihtyisyyttä, elinvoimaisuutta ja turvallisuutta. Vuosina 2014–2015 toteutettu opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama Prosentti taiteelle -hanke osoittaa, että 44 prosenttia suomalaisista on myös valmis maksamaan enemmän prosenttiperiaatteen mukaisesta omistusasunnosta.

Esimerkkejä asiakkaistamme

Meidän kanssa onnistut

Tarjoamme kaikki taidekonsultoinnin, hanketoteutuksen ja -viestinnän palvelut samassa yksikertaisessa paketissa. Kanssamme suunnittelet sekä toteutat toimivan taidekokonaisuuden vaivattomasti kohteeseen kuin kohteeseen, ja meiltä saatkin palvelua kaikenlaisiin tiloihin ja ympäristöihin.

 

Tekninen osaamisemme takaa sinulle koko hankkeen elinkaaren läpi jatkuvan vaivattoman taidehankinnan. Laajoista verkostoistamme löytyy hankkeeseen sopivimmat taiteilijat ja muotoilijat, meidän toimiessa tulkkina ja toteutuksen sujuvuuden takeena. Olemme käytettävissä niin yksittäisten rakennusten kuin laajempien rakennuskokonaisuuksien hankkeissa, olipa kyseessä uudisrakennukset tai vanhemman rakennuskannan kohteet.

Esimerkkejä toteutuksistamme

+
Helsinki, Upeart Festival 2018