Info

Upeart on kunnianhimoinen taidekollektiivi.
Tuotamme korkealaatuista julkisen tilan taidetta monenlaisiin ympäristöihin.

 

Toteutamme ainutlaatuisia ja sävähdyttäviä taideprojekteja valtakunnallisesti.
Taiteilijamme ovat alansa kansainvälistä parhaimmistoa.

Tietoa meistä

Tuotantotiimimme koostuu eri alojen osaajista. Olemme ainoa taho Suomessa, joka toteuttaa, kehittää ja nostaa esiin korkeatasoista kaupunkitaidetta valtakunnallisesti näin laajamittaisesti.

 

Painotamme taiteen mahdollisuuksia alueiden, kiinteistöjen ja tilojen muokkaajana ja elävöittäjänä. Mielestämme hyvä taide herättää huomiota, synnyttää keskustelua, ilahduttaa, hämmästyttää ja usein myös kyseenalaistaa vakiintunutta.

 

Upeartin vuosittainen päähanke on syyskuisin järjestettävä valtakunnallinen kaupunkitaidefestivaali UPEA.

Taiteilijat ja kuratointi

Taiteilijamme ovat alansa kansainvälistä parhaimmistoa ja meillä on laajat yhteistyöverkostot niin kotimaisiin kuin kansainvälisiin kärkinimiin. Vastuullisella ja huolellisella kuratoinnilla varmistamme sen, että tarkoin arvioitu teostyyppi ja -tyyli sijoitetaan juuri sille soveltuvaan paikkaan.

 

Julkisen tilan taiteen on kestettävä myös aikaa. Kannamme vastuuta siitä, että valitsemme juuri oikeat ja sävähdyttävimmät teostyylit ja parhaat mahdolliset taiteilijat tiettyyn kohteeseen.

Tilaustyöt ja yhteistyömahdollisuudet

Suunnittelemme ja toteutamme tilaustöitä yhteistyössä sekä julkisen puolen että yritysten, taloyhtiöiden ja muiden yksittäisten tahojen kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään lisää!

Yhdistys

Upeart ry:n tarkoituksena on edistää, ylläpitää ja kehittää katutaidekulttuurien toimintaa, vakiinnuttaa katutaiteilijoiden asemaa taidekentällä sekä vahvistaa katutaiteen asemaa.  Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää katutaiteeseen liittyviä harrastus-, taide-, näytös- ja kulttuuri- ja muita vastaavia tilaisuuksia sekä kilpailuja.

 

Yhdistyksen jäsenyyttä voit hakea klikkaamalla tästä.

Yhteys

Upeart
PL235
00531 Helsinki
Finland

Tel: +358 50 591 4978

Email: mail[a]upeart[dot]com

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Yritys

Kaupunki

Viesti (pakollinen)