Taide kuuluu kaikille

Olemme kunnianhimoinen taiteen ammattilainen, jonka mielestä taiteen tulisi olla kaikkien saavutettavissa. Olemme tuottaneet korkealaatuisia taidehankkeita monenlaisiin ympäristöihin jo yli 20 kaupungissa. Paitsi yksittäisiä taidetoteutuksia ja tilaustöitä, tuotamme taidetapahtumia ja koordinoimme kolmea laajempaa monivuotista taidehanketta.

 

Painotamme taiteen mahdollisuuksia alueiden, kiinteistöjen ja tilojen elävöittäjänä sekä muokkaajana. Hyvin toteutettu taide herättää huomiota, synnyttää keskustelua, ilahduttaa ja hämmästyttää sekä usein myös kyseenalaistaa vakiintunutta.

Esimerkkejä toteutuksistamme

+
Helsinki, Upeart Festival 2016
+
Helsinki, Upeart Festival 2018

Monivuotiset hankkeet

Taide tärkeänä työkaluna

Taide nostaa ihmisten kokemaa ylpeyttä omaan elinympäristöön vahvistamalla alueidentiteettiä ja lisäämällä psykologista omistajuuden tunnetta siihen. Taide onkin aito ja merkittävä vaikuttamismahdollisuus meidän kaikkien elinympäristöön.

 

Toteutamme jatkossakin ainutlaatuisia ja sävähdyttäviä taideteoksia kansainväliseen parhaimmistoon kuuluvien taiteilijoiden kanssa. Pysymme liikkeessä tutkimalla aina uusia mahdollisuuksia kiinnostaville taidetoteutuksille ja uusille asioille.