Paola Delfin

Paola Delfin Saarenvainionkatu Tampere Upeart Festival 2019 Paola Delfin Saarenvainionkatu Tampere Upeart Festival 2019 Paola Delfin Saarenvainionkatu Tampere Upeart Festival 2019 Paola Delfin Saarenvainionkatu Tampere Upeart Festival 2019
Upeart Festival 2019
SIJAINTI

Saarenvainionkatu 9, Tampere

VALMISTUMISPÄIVÄ

28.9.2019

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Upeart, SATO, Tikkurila ja Pintaväri

INFO

Meksikolaisen taiteilijan Paola Delfinin seinämaalaus ”Suku / Familia” valmistui Tampereen Kaukajärvelle osana Upeart Festival 2019 -tapahtumaa. SATOn asuinkerrostalon julkisivuun syntyi vaikuttava 27 metriä korkea teos, jolle antoi kasvonsa kolme taloyhtiön asukasta – Sofia, Suhal ja Maija.

Mexico Cityssä syntynyt Paola Delfin kuvaa ympäri maailmaa toteuttamissaan taideteoksissa vahvoja ja vaikuttavia naisia, tuoden samalla esiin naisten herkkyyttä ja kauneutta. Tampereen taideteos syntyi juuri 50-vuotisjuhlia viettäneen SATOn asuinkerrostalon julkisivuun Saarenvainionkadulle.

Talo on koti inspiroivalle yhteisölle, joka koostuu mm. useista eri kansallisuuksista maista jotka kärsivät tai ovat kärsineet sodista ja konflikteista, sekä vanhoista asukkaista jotka ovat asuneet talossa siitä lähtien kun se rakennettiin. Yhdessä he ovat muodostaneet ison perheen, joka pitää huolta toisistaan sekä uudesta sukupolvesta varmistamalla heille turvallisen ja positiivisen kasvuympäristön.

Kuvat: Sami Kallioniemi ja Rami Marjamäki