Avoimet paikat

Upeart rekrytoi – Haemme taidokasta videotuottajaa

Julkaistu 6.6. (Hakuaika päättyy 16.6.)

 

Etsimme joukkoomme etevää videotuottajaa toteuttamaan valtakunnallista Upeart-taidefestivaalia ja lukuisia muita ennennäkemättömiä julkisen taiteen hankkeitamme. Etsimämme henkilö on ideointikykyinen ja teknisesti taitava.

 

Sinulla on käytännön valmiudet korkeatasoiseen videokuvaamiseen ja leikkaamiseen sekä tuotannon tehtäviin. Osaat lisäksi ohjeistaa paikallisia kuvaajiamme videoaineiston visuaalisten ja sisällöllisten vaatimusten suhteen.

 

Tehtävän hallitseminen edellyttää motivoitunutta asennetta ja kykyä itseohjautuvaan työskentelyyn. Alan soveltuva koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on kokemus ja näyttö vastaavista tehtävistä.

 

Videotuottajan osa-aikainen työ alkaa mahdollisimman pian ja keskittyy alkuun pääkaupunkiseudulla toteutettaviin hankkeisiin. Roolisi painottuu kuvaamasi materiaalin ideoimiseen ja tuottamiseen. Syyskuussa Suomea halkova Upeart-taidefestivaali työllistää sinut täyspäiväisesti, kun paikallisten kuvaajien tuottama aineisto muovautuu käsissäsi vaikuttavaksi videosarjaksi. Festivaalin jälkeen työtahti rauhoittuu ja jatkuu osa-aikaisena muiden hankkeiden parissa.

 

Tarjoamme mielenkiintoisen videotuottajan tehtävän osana kunnianhimoista taidekollektiivia jännittävien hankkeiden parissa. Työ soveltuu hyvin pääkaupunkiseudulla asuvalle freelancerille tai osa-aikaista työtä etsivälle henkilölle. Työhuoneemme sijaitsee Helsingin Vallilassa helppojen kulkuyhteyksien varrella.

 

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian! Hakuaika videotuottajan tehtävään päättyy 16.6.2019. Lähetä hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset työnäytteesi oheisen hakulomakkeen kautta.

 

Kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaamme sähköpostitse osoitteessa rekry at upeart.com.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Kotikaupunki

Tehtävä

CV - Lisää tiedosto (.jpg tai .pdf tai .doc/docx)

Viesti / lyhyt esittely itsestäsi (pakollinen)

Linkit esim. verkkosivu, some tai LinkedIn