Waone - Upeart
20467
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20467,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,no_animation_on_touch,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Waone

UPEA18

ARTISTISIVU

SIJAINTI

VALMISTUMISPÄIVÄ

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kotkan kaupunki, Tikkurila, Pintaväri.

Category
Kotka, UPEA18
INFO

Ukranalainen taiteilija Waone Interesni Kazki on tullut tunnetuksi surrealistisista seinämaalauksistaan. Teoksien keskeinen teema on fantasiamaailma, jossa mielikuvitus kohtaa todellisuuden. Tämän kertoo jo hänen taiteilijanimensä, joka kääntyy englanniksi muotoon Interesting Tales.

 

Taiteilijaperheessä kasvanut Waonen kiinnostus taiteeseen on herännyt jo lapsena. Itseoppinut taiteilija on toteuttanut näyttäviä muraaleita ympäri maailmaa vuodesta 2004 lähtien.

 

Waone on toteuttanut surrealistisia ja omaleimaisia muraaleitaan muun muassa Intiaan, Meksikoon, Yhdysvaltoihin ja Kroatiaan. Hänellä on ollut myös yksityisnäyttelyitä.

Kuva: Waone “Jump Through time” Mannheim, Saksa 2018.