Silja Selonen - Upeart
20473
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20473,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Silja Selonen

UPEA18

ARTISTISIVU

SIJAINTI

VALMISTUMISPÄIVÄ

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Seinäjoen kaupunki, Tikkurila, Pintaväri.

Category
Seinäjoki, UPEA18
INFO

Kuvataiteilija Silja Selosen työt huokuvat seesteisyyttä. Hän onnistuu ainutlaatuisella tavalla vangitsemaan maalaamansa hetken tunnelman. Ylikorostetut yksityiskohdat sekä paikoin epätarkka maalausjälki muodostavat Selosen maalauksille tunnusomaisen ominaispiirteen.

 

Turun Taide-Akatemiasta valmistunut Selonen työskentelee taitavasti eri materiaalien ja tekniikoiden parissa. Lahjakas taiteilija yhdistää tieteellisen pohdinnan taiteen tekemiseen ja pyrkii kuvaamaan maailmaa fysiikan silmin.

 

Selonen on osallistunut aktiivisesti yksityis- ja yhteisnäyttelyihin. Hänen teoksiaan on kotimaisissa julkisissa kokoelmissa sekä useissa yksityiskokoelmissa niin Suomessa kuin ulkomailla.

Kuva: Silja Selonen maalaus 2015.