Leon Keer - Upeart
20472
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20472,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Leon Keer

UPEA18

ARTISTISIVU

VALMISTUMISPÄIVÄ

11.9.2018

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Salon kaupunki, Senaattikiinteistöt, Tikkurila, Pintaväri.

Category
Salo, UPEA18
INFO

Leon Keer on maailmankuulu hollantilainen pop-taiteilija, jolta on totuttu näkemään muun muassa huikeita 3D-töitä. Lahjakas artisti käyttää teoksissaan hyödyksi optista illuusiota ja leikkisyyttä.

 

UPEA18-taidefestivaalissa Keer maalasi Salon poliisiaseman seinään vaikuttavan 3D-muraalin. Poikkeuksellinen teos on otettu suurella innostuksella vastaan niin kaupunkilaisten kuin virkavallan keskuudessa.

 

Hämmästyttävien tekniikoiden lisäksi Keerin töissä on vahvasti läsnä teosten välittämät viestit. Kontrasti töiden leikkisyyden ja aiheiden vakavuuden välillä tekee Keerin töistä kiinnostavia.

 

Keer on toteuttanut taidonnäytteitään eri puolille Eurooppaa, Yhdysvaltoihin, Meksikoon, Arabiemiraatteihin, Saudi Arabiaan, Venäjälle, Uuteen Seelantiin, Australiaan ja useisiin Aasian maihin.

 

Kuvat: Algomas ja Sami Nurmi.