Jussi TwoSeven - Upeart
20457
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20457,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Jussi TwoSeven

UPEA18

VALMISTUMISPÄIVÄ

30.9.2018

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Helsingin kaupunki, Helsingin kaupungin asunnot HEKA, Helen Sähköverkko Oy, Tikkurila, Pintaväri ja Pohjanväre.

Category
Helsinki, UPEA18
INFO

Jussi TwoSeven on tunnettu käyttämästään sabluunatekniikasta ja eläinhahmoistaan. Graffititaustasta ponnistaneen taiteilijan maalausten kohteena ovat luonto ja eläimet.

 

UPEA18-taidefestivaalin myötä Jussi TwoSevenin taidonnäyte ikuistuu Kannelmäkeen kahden kerrostalon julkisivuun ja alueen sähkökaappeihin. ROAR-00420 teossarjan maalaukset muodostavat yhdessä animaation.

 

Teosten tunnistettava valuva maalausjälki viittaa ensisilmäyksellä spontaaniin maalaustekniikkaan. Teoksia kuitenkin edeltää monivaiheinen taustatyö, johon kuuluu valokuvaamista ja sabluunoiden valmistamista.

 

Jussi TwoSevenin töitä on nähty niin julkisessa tilassa kuin gallerioissa.  Jussi TwoSevenin pöllöaiheinen teos syntyi Turun Varissuolle viime syksyn UPEA17-festivaalin myötä.

 

Isot seinämaalaukset sijaitsevat osoitteessa Soittajanpolku 1. Sähkökaappien maalaukset sijaitsevat osoitteissa Sitrakuja 2, Klanettitie 12, Kaustistenpolku, Soittajantie 2, Trumpettitie ja Trumpettikuja 6.

 

Animaatio on nähtävissä täällä.

 

Kuvat: Kalle Viira.