Fabio Petani - Upeart
20471
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20471,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Fabio Petani

UPEA18

ARTISTISIVU

VALMISTUMISPÄIVÄ

6.9.2018

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Salon kaupunki, Suurseudun Osuuskauppa, Tikkurila ja Pintaväri.

Category
Salo, UPEA18
INFO

Italialaisen huippuluokan taiteilijan Fabio Petanin töille on tunnusomaista erilaisten viivojen, muotojen ja volyymin muodostama epäsymmetrinen harmonia. Tätä kiehtovaa ilmaisua taiteilija täydentää sointuvalla värimaailmalla. Petanin taiteellinen tyyli on jännittävä yhdistelmä abstraktia ja esittävää taidetta.

 

UPEA18-taidefestivaalin myötä Fabio Petani maalasi muraalin Salon siilorakennuksen kolmelle julkisivulle. ’Methanol & Anemone Coronaria’ teos valmistui vain kahdeksassa päivässä.

 

Kasvistosta ja luonnosta inspiroituvan Petanin töitä on nähtävissä eri puolilla taiteilijan kotimaata Italiaa sekä lukuisissa Euroopan kaupungeissa. Petanin taidetta voi nähdä monenlaisilla alustoilla, kuten kerrostalojen päätyseinissä, linja-autojen kyljissä sekä teollisuusalueilla.

 

Kuva: Sami Nurmi.