David de la Mano - Upeart
20464
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20464,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

David de la Mano

UPEA18

SIJAINTI

VALMISTUMISPÄIVÄ

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Jyväskylän kaupunki, Tikkurila, Pintaväri.

Category
Jyväskylä, UPEA18
INFO

Espanjalaislähtöinen taiteilija David de la Mano on tunnettu mustavalkoisista siluettimaisista seinämaalauksistaan. Isokokoiset muraalit onnistuvat samanaikaisesti olemaan sekä minimalistisen herkkiä että suuria tunteita herättäviä spektaakkeleja.

 

Kuvanveistäjäksi valmistunut de la Mano on työskennellyt kuvanveiston, installaatioiden ja maalaustaiteen parissa. Jo useamman vuoden ajan monipuolinen taiteilija on keskittynyt muraaleihin ja muuhun julkiseen taiteeseen.

 

David de la Mano on osallistunut lukuisiin yhteis- ja yksityisnäyttelyihin. Vaikuttavia seinämaalauksia hän on toteuttanut eri puolille Eurooppaa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Tällä hetkellä taiteilija asuu ja työskentelee Uruguayissa.

 

Kuva: David de la Mano ’Skyline mountain’ Valais, Sveitsi 2017.