Case Maclaim - Upeart
20445
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-20445,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Case Maclaim

UPEA18

Case Maclaim

ARTISTISIVU

VALMISTUMISPÄIVÄ

5.9.2018

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Espoon Asunnot, Espoon kaupunki, Tikkurila, Pintaväri ja Pohjanväre.

Category
Espoo, UPEA18
INFO

Saksalaisen graffititaiteilijan Case Maclaimin tyyli on kiehtova yhdistelmä fotorealismia ja surrealismia. UPEA18-taidefestivaalissa Case maalasi teoksen Espoon Matinkylään.

 

Surrealismin ja todellisuuden rajoja kuvaavan taiteilijan jokaisen teoksen olemassaololle on vahva symbolinen peruste. Taiteilija antaa ihmiskehon eri osille uuden narratiivin ja jopa myyttisiä merkityksiä. Case Mclaimin teosten keskiössä ovat usein vaikuttavasti kuvitetut ihmiskädet. Tämä kertookin artistin poikkeuksellisista taiteellisista lahjoista ja pelkäämättömästä asenteesta haasteita kohtaan käsien ollessa yksi ihmiskehon vaikeimmin visualisoitavista kohdista.

 

Case on perustajajäsen Maclaim Crew:ssa, joka on toiminut nykyaikaisen fotorealismin pioneerina jo yli kahden vuosikymmenen ajan.

 

Kuvat: Kalle Viira.