Telmo Miel - Upeart
19603
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19603,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Telmo Miel

UPEA17

Telmo Miel

ARTISTISIVU

VALMISTUMISPÄIVÄ

25.9.2017

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Joensuun kaupunki, Visit Finland, Taike, Tikkurila, Vatupassi, Dripit.fi

Category
Joensuu, UPEA17
INFO

Hollantilainen taiteilijakaksikko TELMO MIEL maalasi muraalin poikkeuksellisesti uudisrakennuksen päätyseinään Joensuun keskustassa. Teos kantaa nimeä ’Cozy like a cold forest’ ja edustaa kaksikolle ominaista, kerroksellisuuteen ja raikkaisiin väreihin perustuvaa tyyliä.

 

Telmo Pieperin ja Miel Krutzmannin muodostama TELMO MIEL aloitti muraaliteosten tekemisen vuonna 2012. Kaksikon leikkisä ja abstrakti tyyli saa katsojan tulkitsemaan teosten aiheita uudesta näkökulmasta. Pieperin ja Krutzmannin kuvakieli koostuu useista päällekkäisistä kerroksista, jotka muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden.

 

TELMO MIEL yhdistää surrealismia esittävään taiteeseen – kaksikon värikkäät teokset ovat kuin unimaailmasta, missä mikä tahansa on mahdollista. TELMO MIEL on tullut tunnetuksi valtavista eläin- ja ihmisaiheisista muraaleista, joita voi katsella niin Euroopassa, Yhdysvalloissa kuin Australiassa.

 

Valokuvat teoksesta: Antti Ryynänen