Andrea Wan - Upeart
19851
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19851,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Andrea Wan

UPEA17

Andrea Wan

ARTISTISIVU

VALMISTUMISPÄIVÄ

17.9.2017

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Rovaniemen kaupunki, Visit Finland, Taike, Tikkurila, Cramo, Dripit.fi

Category
Rovaniemi, UPEA17
INFO

Taiteilija Andrea Wan maalasi näyttävän muraalin Rovaniemen keskustaan. Teos syntyi viisikerroksisen asuintalon päätyseinään.

 

Kuvittaja-kuvataiteilija Andrea Wanin taidokkaissa teoksissa yhdistyvät perinteiset esitystavat ja surrealistiset vivahteet. Hänen unenomainen tyylinsä on muhinut erilaisten kulttuurien sulatusuunissa – taiteilija on syntynyt Hongkongissa, kasvanut Vancouverissa ja asuu nykyisin Berliinissä.

 

Wanille taide on visuaalinen matka, joka heijastelee hänen ajatuksiaan ja kokemuksiaan maailmasta. Hänen teoksiaan hallitsevat tarkat vedot, raikas värimaailma ja sadunomainen kerronta. Hän on toteuttanut muraaleja aiemmin muun muassa Vancouveriin.

 

Valokuvat: Jorma Simonen