Arsek & Erase - Upeart
19682
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19682,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Arsek & Erase

UPEA16

Arsek & Erase - Night Walk

LISÄÄ TAITEILIJASTA

VALMISTUMISPÄIVÄ

10.9.2016

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Turun Kaupunki, Tikkurila, Dripit.fi

INFO

Category
Turku, UPEA16

Turun Nuoren Teatterin päätyseinä Ursininkadulla sai uuden taideteoksen tunnetulta parivaljakolta itäisestä Euroopasta.

 

Arsek & Erase on bulgarialainen taiteilijakaksikko, joka on toteuttanut yhdessä lukuisia muraaleja ja tilateoksia. Kaksikko viihtyi katutaiteen parissa tiiviisti jo silloin, kun taidesuuntaus oli vasta rantautumassa ja kasvattamassa suosiotaan Bulgariassa. Taiteilijoiden tyylille ominaiset värit ja muodot ovatkin tekemällä opittuja pikemminkin kuin katutaiteen historiasta ammennettuja.

 

Nykyään Arsek ja Erase ovat kysyttyjä taiteilijoita ja he kiertävät tapahtumia rivakkaan tahtiin ympäri Eurooppaa. Miehiltä löytyy vahvaa ammatillista osaamista kuvittamisen, hahmosuunnittelun ja liikkuvan grafiikan parissa. Kaksikko pyörittääkin visuaalisia palveluita tarjoavaa Four Plus -studiota yhdessä liki kymmenpäisen artistiryhmän kanssa.