Jäsenhakemus - Upeart
Upeart etsii kokoaan kasvattavaan UPEA-festivaaliin sekä muihin julkisen taiteen hankkeisiimme lahjakkaita tekijöitä. Avoimia tehtäviä mm. kuraattorille, tuottajalle, some-taitajalle, viestinnän osaajalle ja WordPress-osaajalle.
työpaikka, työpaikkailmoitus, taide, viestintä, kulttuuri
20285
page-template-default,page,page-id-20285,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Jäsenhakemus

Upeart ry – Jäsenhakemus

Upeart ry:n hallitus voi hyväksyä Upeart ry:n jäseneksi tai kannatusjäseneksi yksityisen henkilön tai oikeustoimikelpoisen yhteisön tai säätiön, joka haluaa tukea Upeart ry:n tarkoitusta ja toimintaa.

Jäsenen tulee maksaa kalenterivuosittain Upeart ry:n vuosikokouksen päättämä jäsenmaksu. Vuonna 2018 jäsenmaksun suuruus on 0 euroa.

Kannatusjäsenen tulee maksaa kalenterivuosittain Upeart ry:n vuosikokouksen päättämä jäsenmaksu. Vuonna 2018 kannatusjäsenmaksu on suuruudeltaan omavalintainen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kotikaupunki

Jäsenhakemus

Hakija

Nimi, Osoite, Puhelin / Yhteyshenkilö

Miksi haet/te jäsenyyttä ?