Avoimet paikat - Upeart
Upeart etsii kokoaan kasvattavaan UPEA-festivaaliin sekä muihin julkisen taiteen hankkeisiimme lahjakkaita tekijöitä. Avoimia tehtäviä mm. kuraattorille, tuottajalle, some-taitajalle, viestinnän osaajalle ja WordPress-osaajalle.
työpaikka, työpaikkailmoitus, taide, viestintä, kulttuuri
20188
page-template-default,page,page-id-20188,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Avoimet paikat

Upeart rekrytoi – Haemme lahjakkaita tekijöitä

 

Isoja harppauksia ottava UPEA-taidefestivaali sekä lähitulevaisuuden uudet ja jännittävät julkisen taiteen hankkeet ovat tekijöitä vailla. Me Upeartilla haemme nyt tiimiimme lahjakkaita osaajia useisiin eri tehtäviin niin osa- kuin kokoaikaisesti.

 

Haluatko pistää ammattitaitosi peliin ja olla osa kunnianhimoista taidekollektiivia? Olemme kiinnostuneita niin kokeneista konkareista kuin työuraansa vasta aloittelevista, innokkaista tekijöistä. Arvostamme innostunutta asennetta, tuoreita ajatuksia, hyvää pelisilmää ja tehokasta työtahtia.

 

Haemme vahvistusta seuraaviin tehtäviin:

  • WordPress-osaaja
  • Kuraattori
  • Tuottaja
  • Viestinnän osaaja
  • Sosiaalisen median osaaja

 

Heräsikö mielenkiintosi? Lähetä meille lyhyt kuvaus itsestäsi, liitä mukaan CV:si ja kerro, mistä tehtävästä olet kiinnostunut vierestä löytyvällä lomakkeella.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kotikaupunki

Tehtävä

CV - Lisää tiedosto (.jpg tai .pdf tai .doc/docx)

Viesti / lyhyt esittely itsestäsi (pakollinen)

Verkkosivu tai LinkedIn