Avoimet paikat - Upeart
Upeart etsii kokoaan kasvattavaan UPEA-festivaaliin sekä muihin julkisen taiteen hankkeisiimme lahjakkaita tekijöitä. Avoimia tehtäviä mm. kuraattorille, tuottajalle, some-taitajalle, viestinnän osaajalle ja WordPress-osaajalle.
työpaikka, työpaikkailmoitus, taide, viestintä, kulttuuri
20188
page-template-default,page,page-id-20188,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Avoimet paikat

Upeart rekrytoi – Haemme lahjakkaita tekijöitä

 

Hakumme nimettyihin tehtäviin on päättynyt. Tällä hetkellä emme aktiivisesti hae vahvistusta joukkoomme, mutta olemme aina kiinnostuneita kuulemaan innokkaista ja motivoituneista tekijöistä.

 

Projektejamme ovat isoja harppauksia ottava UPEA-taidefestivaali sekä lähitulevaisuuden uudet ja jännittävät julkisen taiteen hankkeet. Me Upeartilla olemme tiimi lahjakkaita osaajia useissa eri tehtävissä niin osa- kuin kokoaikaisesti.

 

Haluatko pistää ammattitaitosi peliin ja olla osa kunnianhimoista taidekollektiivia? Olemme kiinnostuneita niin kokeneista konkareista kuin työuraansa vasta aloittelevista, innokkaista tekijöistä. Arvostamme innostunutta asennetta, tuoreita ajatuksia, hyvää pelisilmää ja tehokasta työtahtia.

 

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kotikaupunki

Tehtävä

CV - Lisää tiedosto (.jpg tai .pdf tai .doc/docx)

Viesti / lyhyt esittely itsestäsi (pakollinen)

Verkkosivu tai LinkedIn