Avoimet paikat - Upeart
Upeart etsii kokoaan kasvattavaan UPEA-festivaaliin sekä muihin julkisen taiteen hankkeisiimme lahjakkaita tekijöitä. Avoimia tehtäviä mm. kuraattorille, tuottajalle, some-taitajalle, viestinnän osaajalle ja WordPress-osaajalle.
työpaikka, työpaikkailmoitus, taide, viestintä, kulttuuri
20188
page-template-default,page,page-id-20188,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode_grid_1200,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Avoimet paikat

Upeart rekrytoi – Haemme lahjakkaita tekijöitä

 

Projektejamme ovat isoja harppauksia ottava UPEA-taidefestivaali sekä lähitulevaisuuden uudet ja jännittävät julkisen taiteen hankkeet. Me Upeartilla olemme tiimi lahjakkaita osaajia useissa eri tehtävissä niin osa- kuin kokoaikaisesti.

 

Tuottaja

 

Isoja harppauksia ottava UPEA-taidefestivaali sekä lähitulevaisuuden uudet ja jännittävät julkisen taiteen hankkeet ovat tuottajaa vailla. Me Upeartilla haemme nyt tiimiimme lahjakkaita osaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen tuotannon ja kulttuurituotannon tehtävissä.

 

Haluatko pistää ammattitaitosi peliin ja olla osa kunnianhimoista taidekollektiivia? Olemme kiinnostuneita niin kokeneista konkareista kuin työuraansa vasta aloittelevista, innokkaista tekijöistä. Arvostamme innostunutta asennetta, tuoreita ajatuksia, hyvää pelisilmää ja tehokasta työtahtia.

 

Helsingissä työskentelevän tuottajan paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Paikkaa koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin vastaamme heti sähköpostitse osoitteessa people at upeart.com.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kotikaupunki

Tehtävä

CV - Lisää tiedosto (.jpg tai .pdf tai .doc/docx)

Viesti / lyhyt esittely itsestäsi (pakollinen)

Verkkosivu tai LinkedIn